כתבה שהתפרסמה ב"הארץ" מבטיחה בכותרת להפתיע אותנו בפרטים שלא ידענו על לחם וגלוטן. היא אכן כתובה בשפה קלילה וסוקרת בקצרה תחומים רבים שאופים מתחילים מתעניינים בהם. עם זאת, התשובה לשאלה המתריסה בכותרת לא זוכה כלל להתייחסות בכתבה... חבל. התגובות של הגולשים לא איחרו לבוא וכדאי לקרוא את תגובתו של "בעל הבשורה" שמתייחס בצורה מקצועית לנושאים שעל הפרק. לסיכום: קריאה מומלצת למי שרוצה הסבר מהיר וקליל על לחם ואפייה, אופים מנוסים יכולים להנות מהמתכון המופיע בכתבה לאינגליש מאפין (שלא ברור למה דווקא זה המאפה הנבחר בכתבה על גלוטן...)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה